Usa 2017!

Hej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering denna veckan men det är så att jag och min familj har varit i USA i tre veckor. Vi åkte 21 Juni och vi kom hem den 13 Juli. Vi åkte dit med SAS och allt gick jätte bra!

Vi landade i Miami och vi bodde där två nätter. Vi bodde på ett hotell som heter Nautilus. När vi kom till hotellet fick vi vårt rum och vi satte in väskorna där och gick direkt ner för att se hur poolen och hur stranden såg ut.
Det var hur fint som helst.

 

 

 

 

Vi åt middag på McDonalds för att vi inte orkade gå till något annat för vi var jätte     trötta. Sedan när vi hade ätit gick vi upp till vårat hotell rum.
Dagen därpå så gick vi och åt frukost på Rosetta och de hade jätte goda frukost bullar med prosciutto och jätte mycket kakor, det var ett jätte fint italiensk ställe.


Efter vi ätit frukost gick vi ner till stranden och badade och det var jätte fint hav. Vi åt lunch på stranden som pappa och jag hämtade från Subway . Jag tog en Chicken Teriyaki sub, den var jätte god.Vi åt middag på ett italienskt ställ och allt var jätte gott förutom min risotto som smakade för mycket svamp. Jätte trevligt och mysigt ställe och det heter Caffe Di Mauro.

Hoppas ni gillade det första inlägget om USA eller Miami, vi hoppade på en kryssning dagen därpå men det får ni läsa mer om i nästa inlägg!

 

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *