Usa Anna Maria Island 2017!

Hej bloggen!

När vi skulle åka till Anna Maria Island så stannade vi på vägen. Vi tog en tur med en båt i Everglades national park för att få se alligatorer. Det var en jätte rolig åktur, han som körde var så duktig på det. Det gick så fort och han körde i tunnlar och han hade verkligen kontroll på båten. Det är en så häftig grej att få åka en tur och få se alligatorer.
Här kommer en video från åkturen!
Everglades


Efter vi hade åkt klart hoppade vi in i bilen och åkte till huset.

Vi bodde i ett jätte mysigt hus som var nära den underbara stranden. Vi hade en egen liten brygga på baksidan, där man kunde se fiskar sjökor och delfinner. Vi såg bara fiskar som hoppade runt där.

Stranden var som mjöl det var helt underbart, Vattnet var så fint och klart. Nackdelen var att vi var där när det var rocksäsong så jag såg tre rockor på två dagar.

Vi åkte ner till ett donut ställe som är känt för att man får välja hur ens egen donut ska vara. Det var svårt att välja för det fanns hur mycket som helst att välja mellan.

Vi åt en kväll på  Sandbar, vi åt förrätt och vi delade på tre stycken olika. Det var någon bön grönskas blandning i salladsblad, någon majs blandning  och så focaccia bröd med olivolja som var jätte god.

Jag skulle äta en risotto till huvudrätt, Men vi fick in 3/4 rätter och vi fick inte in det fjärde så vi åt ingenting och lämnade stället.

En kväll åt vi på Sushi Hana och det var så gott, vi åt såklart sushi!

Det var väldigt fint på kvällarna på Anna Maria Island.

Vi var ute och gick en kväll och jag tog några fina bilder där ifrån.

Vi var och shoppade en dag och jag handlade en del.
Jag handlade bland annat en jätte fin plånbok från Michael Kors som är grå och jag älskar den verkligen.

Jag hoppas ni gillade detta näst sista USA inlägget och så får ni läsa mer imorgon om Orlando!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *