Usa krysningen 2017!

Hej bloggen!

Idag kommer ett inlägg om kryssningen. Det har tagit tid att skriva och att klippa ihop videon och hitta bilder och sådant. Det är så mycket bilder så man måste välja noga vilka man ska ta.
Efter vi hade sovit två nätter i Miami hoppade vi på en kryssning som gick runt 16.00 och vi tog en jättegod jordgubbsdrink. På kvällen åt vi på kryssningens restaurang och jag åt en caprese till förrätt och till huvudrätt så åt jag räkor med någon sås och ris , till efterrätt åt jag en New York cheesecake. Allt var jätte gott!

Sen gick vi och  lade oss och när vi vaknade så var vi vid Cocoabay beach som var en ö som kryssningen ägde och det var jätte mysigt, där vi snorklade lite och jag såg en stingrocka. Vi åt lunch på stranden, en buffe som var jätte god.
Jag drack en jättegod ananansdrink.

Vi åkte tillbaka till kryssningen på en mindre båt, och badade i poolen och sen duschade vi och fixade oss inför kvällen. Jag åt en ceasarsallad till förrätt och en miniburgare till huvudrätt och till efterrätt åt jag en äppelpaj med vaniljglass.
Det var så gott!

 Vi gick ut på däcket på kvällen och det var hur mysigt som helst. Det var bio och de visade Skönheten och odjuret och den är sååå bra.
Dagen därpå vaknade vi upp i Nassau och då hoppade vi av färjan och tog en mindre båt ut till ett snorkelställe och här kommer en video från snorklingen.

När vi hade snorklat klart kom en liten båt med snäckor och kokosnötter.
Vi köpte en kokosnöt och den var ganska god.


Vi åkte tillbaka till kryssningen och jag åt en ostbricka till förrätt och det var helt okej. Till huvudrätt åt jag vegetariska nuggets med ris och jag gillade inte den alls! Till efterrätt åt jag två kulor jordgubbsglass och den var jättegod!

Sista kvällen tog jag en jätte fin bild på solnedgången!

Hoppas ni gillade detta inlägget nästa kommer inom kort!!

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *