USA Orlando 2017!!

Hej bloggen!!

När vi hade varit på Anna Maria Island åkte vi till Orlando och bodde på ett härligt hotell som hette Sheraton.

En dag åkte vi till Disney (Magic Kingdom ).  Där var det jättefint men det var så så varmt. Vi såg deras parad, här är några bilder från paraden.

 

 

 

Vi var på Disney nästan hela dagen och vi åkte några attraktioner och dt var super roligt för jag älskar att åka karuseller.

En dag var vi även på ett vattenland, men jag har bara en bild där från. Denna bild är från den attraktionen som jag tyckte var häftigast. Jag stod inne i ett rör där golvet försvann och jag åkte rakt ner i 90 grader. Detta var lite otäckt men jag är så stolt över mig själv att jag hade modet att prova den.

 Vi åt en gång till på P.F chang och då delade vi på bönköttfärsen till förrätt. För den rätten var så god första gången vi åt där.  Jag åt sushi som förra gången för som ni vet så älskar jag sushi.

Jag hade en önskan att vi skulle äta på TGI Fridays. Sista kvällen i Orlando överraskade mina föräldrar mig och min lillasyster och vi åkte till detta ställe. Jag blev super glad för jag har hört talas om detta ställe så mycket och jag ville verkligen prova denna restaurang. Vi delade på förrätten och det var Chicken quesadilla. Till huvudrätt åt jag en hamburgare. Det var jätte gott!


Jag shoppade även när vi var i ett shopping mal, Jag handlade på Sephora och jag handlade tre produkter. Anastasias Contour kit i färgen Light to Medium och jag har hunnit testa det lite och jag älskar den. Den är så pigmenterad så den kommer räcka länge.

Jag handlade två saker från Sephoras egna märke och det var en highliter palett och en concealer i färgen 02.

Detta var det sista inlägget från USA och nu kommer jag uppdatera som vanligt. Skolan börjar om ca en vecka och då kommer jag koncentrera mig på skolan men något blogg inlägg i veckan ska jag försöka fixa.
Så vi ses när nästa inlägg kommer ut, och jag hoppas att ni gillade att läsa om USA!!


 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *