Cocopanda!

Hej bloggen!

Har ni hört talas om webbshoppen som heter cocopanda.se?
Det är en webbshop som har rabatterade produkter och det är allt från klockor till smink och sminkförvaring. Jag gjorde en beställning hos cocopanda.se i söndags och jag fick mina produkter på tisdagen, så det är bra att det är snabb leverans. Jag använde också ett erbjudande som alla kunder kan få. Mitt var köp för 299 kr och få Shela’s sminkborstar i 7 delar för endast 49 kr. Man kan välja mellan tre erbjudanden men jag valde detta.

Jag beställde ett vitt transparent lös puder från NYX, pudret heter NYX professional studio finishing powder translucent finish. Och de är deras HD puder. Jag har tidigare beställt från cocopanda.se och då beställde jag deras concealer och jag älskar den men den är dessvärre slut nu. I nu läget kostar den  89 kr på cocopanda men jag betalde 105 kr för rabatten går upp och ner hela tiden.
Jag har inte testat det än för just nu kör jag på mitt H&M puder med de har höjt priset på deras produkter så jag tänkte att jag kunde testa något annat puder.

Jag beställde en mascara från The Balm som jag har testat och jag älskar den.  Den ger fransarna a volym och längd och ser jätte fina ut från morgon till kväll. Jag älskar borsten, den är lite böjd så man kommer åt fransarna jättelätt. Den kostar i nuläget 119 kr på cocopanda.se och den heter Mad Lash. Jag hade tidigare använt en mascara från Isadora men den var svår att arbeta med och det blev lätt klumpar, det blev inga fina fransar så jag valde en där jag vill ha längd i och det ger verkligen denna mascaran.

Jag ville gärna ha en ny ögonskuggs palett med nya färger som jag inte har. Jag köpte en från L.A girls som heter Girl beauty brick eyeshadow collection nudes. Jag har testat den lite och hittills gillar jag den, de är lättblandade skuggor och som namnet säger går de i nude rosa som är jätte fina skuggor som man kan ha till vardagen och kan piffa upp med lite glitter från paletten så blir det en fest sminkning. En sak de hade kunnat tänka på är att det inte står några färger, vilket jag gärna vill ha på smink då blir det lättare när man skriver eller pratar om de. Man fick även med en platt borste som är ganska bra men jag hade kanske valt en lite fluffigare borste.

Sen använde jag ett erbjudande som jag skrev lite om i början av inlägget.  Erbjudandet var: köp för 299 kr och få möjligheten att få köpa shela’s borstset i 7 delar för 49 kr istället för 179 kr. Jag har testat borstarna nu och jag älskar de. Borstarna blandar ut produkten fint på huden och tar upp lagom produkt. De stora borstarna använder jag till blush och bronzer och det blir super fint. Man fick med en borstväska som jag tycker är bra då jag förvarar mina borstar där när vi till.ex. har idrott.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *