Julkalender recension!

Hej bloggen!

Äntligen kommer recensionen på julkalendern, jag hade revolutions julkalender och det finns mer info om den i ett annat inlägg så om ni vill veta mer om själva kalendern och inte sminket kan ni gå in och kolla på det inlägget.

Jag älskar en del smink i kalendern och andra lite mindre. Man fick sex stycken läppstift, en palett, tre strobe balm, tre stycken baked highlighter, två pressed highlighter, en Bronzer, en eye primer, en flytande highliter, fyra borstar och två lip gloss.

Jag älskar läppstiften, alla färger är jättefina och det sitter bra på läpparna. Ögonskuggspaletten har jag inte testat mycket men dem jag har testat älskar jag. Skuggorna är super fina på ögonen och man kan göra en lätt vardaglig ögonsminkning och en lite festligare ögonlook med paletten.
Det är en produkt som jag tycker är så cool, det är till läpparna och det är som ett läppstift i burk som man lägger på andra läppstift så blir det helt matt.
Jag tycker det matta läppstiftet är finast på mig och då passade denna produkten perfekt för mig. Produkten heter Anti Shine Balm. Jag gillar eye primern en hel del, har testat den nu ett bra tag och den får ögonskuggan att sitta kvar på ögonlocken. Ögonskuggan lägger sig inte i veck när jag använder denna produkt och jag gillar den jätte mycket. Men den flytande highlitern tycker jag inte är lika bra för highlitern är alldeles för glittrig för min smak. Jag har inte använt den så mycket och kommer nog inte använda den häller.

Alla pressed highlighter älskar jag de är jättefina på huden. Jag gillar två av de baked highlighter jätte mycket.
Men den ena tycker jag inte är fin på mig för den är alldeles för glittrig och guldlig för min smak, den passar bara inte på mig. Bronzern älskar jag, den är perfekt i färg för mig och är fin på huden och varar under hela dagen. Men två saker som jag inte gillar alls är lip glossen! Jag gillar inte hur de är på läpparna! Jag har svårt för lip gloss så det är inte just dessa som jag inte gillar, jag gillar inget lip gloss!

Hoppas ni gillade detta inlägget!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *