The Balm, Nude tude palett!

Hej bloggen!

Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg på bloggen. Jag har helt enkelt ingen förklaring mer en att jag inte har haft lust, men nu tänker jag att jag ska komma igång med bloggandet igen. Så jag hoppas att ni vill följa mig här.

Idag kommer ett inlägg om The Balms Nude tude palett.
Paletten kostar 399 kr ordinarie pris men jag älskar Cocopanda för de säljer allt rabatterat och där kostar den 299 kr just nu. Men rabatten går upp och ner hela tiden så priset ändras.
Jag älskar verkligen denna paletten, den är lätt värd priset. Jag älskar verkligen designen på paletten, det är inte många paletter som liknar The Balms smink och de älskar jag , det är en så egen design.


Skuggorna är super fina och pigmenterade. Jag har använt paletten och testat den och jag älskar verkligen hur skuggorna blandar ut sig på ögonen. Man kan göra en lätt vardags sminkning med de bruna skuggorna och sen ett skimmer men man kan också göra en festlig mörk smokey eye med de mörka skuggorna och lite mörkare skimmer. Det är därför jag älskar denna paletten, för man kan ha användning av den när som helst. Mina favorit skuggor är sand¤offish, sexy och sultry.

Jag har lovat en recension av julkalender sminket och den håller jag på med så den kommer snart ut.
Jag hoppas att ni gillade inlägget!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *